The WINNER is...

September 18th, 2019 The WINNER is...

Hotel TWENTY EIGHT is de Global Winner van The World Luxury Hotel Awards in de categorie ‘Luxury Boutique Serviced Apartments'.

The World Luxury Hotel Awards worden gezien als de meest prestigieuze prijzen in het luxe segment van de hotelindustrie. Meer dan 300.000 internationale reizigers stemmen elk jaar gedurende een periode van 4 weken om de winnaars te selecteren.

 

Trots

Op Bali, Indonesie, namen General Manager Marieke van der Eijk en Guest Service Manager Flory Oosterop de award in ontvangst.

“Slechts 19 maanden na opening van hotel TWENTY EIGHT, ben ik ontzettend trots op het behalen van de World Luxury Hotel Awards! Het winnen van deze Award is een waanzinnige prestatie en ik waardeer het dan ook enorm dat wij erkend worden door zowel onze gasten, als de branche, voor wat wij hier dagelijks doen. Ik kijk er naar uit als nummer 1 ‘Luxury Boutique Serviced Apartments’ ter wereld,  dit samen met mijn team te blijven doen en onze gasten altijd de ultieme gastbeleving te bieden.” - Marieke van der Eijk

 

Appartementenhotel

Hotel TWENTY EIGHT is gevestigd op het Stadionplein in Amsterdam. Het hotel telt 56 kamers, die stuk voor stuk zijn uitgerust met een living, luxe keuken en  een kingsize custom Auping bed. Overige voorzieningen zijn een high end gym en spa ruimte.

De lokale identiteit van Amsterdam komt terug in de inrichting van het hotel. Zo zijn de hoofdeinden van de super comfortabele bedden geinspireerd op de Amsterdamse grachtenpanden en is de moderne versie van het

Delftsblauwe tegeltje in de badkamer speciaal voor TWENTY EIGHT gemaakt. Het ‘Nederlands oranje’ komt terug in het interieur door de subtiele kleuraccenten. Martin Brudnizki Design Studio (Soho House, Nobu Matsuhisa, The Royal Academy of Arts) tekende voor het interieurontwerp en de tailormade design meubels.

  

Contactpersoon Nicole Struwer  Tel: +31 (0)20 820 00 66  Email: nicole@cityidgroup.com

Bekijk PDF